Site news

Предавање од проф. Едвард Сименс од Анхалт Универзитет, Германија

Предавање од проф. Едвард Сименс од Анхалт Универзитет, Германија

by e-kursevi admin -
Number of replies: 0

Предавање од проф. Едвард Сименс од Анхалт Универзитет, Германија

 

Во четврток 02.03.2017 со почеток во 11 h во салата за конференции на ФЕИТ, две предавања ќе одржи проф. Едвард Сименс од Анхалт Универзитет, Германија на  следните теми:

 

"Double Degree study organization on the example of Communications and Embedded Systems Master Program of Anhalt University"

и

"Smart Lighting Concept of Anhalt University"

 

Двете предавања ќе следат едно по друго со отворена дискусија на темата после секое предавање.

Ги покануваме сите заинтересирани студенти и колеги да присуствуваат и да се запознаат со проф. Сименс, со можностите кои ги нуди Универзитетот, како и проектите на кои работи.

 

Институт за КТИ при ФЕИТ