Site news

General news and announcements

DiscussionStarted byRepliesLast post
Информација за курс - Вовед во програмирање ‐ Code@FEIT 2019 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Mon, 16 Sep 2019, 12:21 PM
Можност за работа и платена пракса во Германската фирма Voice Inter Connect Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 20 Sep 2018, 1:30 PM
Потсетување од службата за студентски прашања Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 4 Jul 2018, 11:18 AM
Соопштение од службата за студентски прашања Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 27 Jun 2018, 8:35 AM
Соопштение од службата за студентски прашања Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 14 Jun 2018, 7:17 PM
Потсетување - заверката на летниот Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Mon, 28 May 2018, 1:23 PM
Настан на ФЕИТ утре (четврток 26.04.2018): Re-think by Solveo Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 25 Apr 2018, 1:43 PM
Известување за системот за евиденција на настава на ФЕИТ Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Sun, 17 Sep 2017, 12:24 PM
Известување за Воведен курс по програмирање на ФЕИТ - Code@FEIT 2017 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Tue, 5 Sep 2017, 1:32 PM
Mini serija IEEE predavanja 12.05.2017 vo 13:30 vo sala za sostanoci na FEIT Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 11 May 2017, 8:08 AM
Предавање од проф. Едвард Сименс од Анхалт Универзитет, Германија Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 1 Mar 2017, 1:37 PM
IEEE предавање Fujisaki 26.09.2016 во 12:00 во сала за состаноци на ФЕИТ Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Fri, 2 Dec 2016, 8:15 AM
Свечено Отварање на СКЕЕОР 2016 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Mon, 21 Nov 2016, 11:50 AM
СКЕЕОР 2016 продолжување на рок Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Tue, 4 Oct 2016, 2:12 PM
СКЕЕОР 2016 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Fri, 23 Sep 2016, 2:20 PM
Потреба од студенти-демонстратори за предметите Математика 1 и Математика 3 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Fri, 23 Sep 2016, 2:12 PM
IEEE predavanje Fujisaki 26.09.2016 vo 12:00 vo sala za sostanoci na FEIT Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 21 Sep 2016, 4:05 PM
Информација за предавање Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 14 Sep 2016, 9:10 AM
Известување за: Летната школа - мултимедиски технологии 2016 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 8 Sep 2016, 11:42 AM
Известување за Воведен курс по програмирање на ФЕИТ - Code@FEIT 2016 Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 1 Sep 2016, 2:53 PM
Информација за објавување на веб стајтот на ФЕИТ и на е-курсеви Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 8 Jun 2016, 4:05 PM
Informacija za prezentacija na PwC Macedonia, petok, 12h Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 12 May 2016, 3:55 PM
IEEE predavanja Biofeedback i Brain-duino 17.05.2016 vo 10:00 vo sala za sostanoci na FEIT Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 11 May 2016, 4:04 PM
Potsetuvanje za predavanje (05.05.2016 vo 12:00 casot) sala za sostanoci na FEIT Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 4 May 2016, 10:20 PM
Систем за евиденција на настава на ФЕИТ Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Wed, 27 Apr 2016, 6:23 PM
IEEE Предавање - Говорни технологии во CAPT - потсетување Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Tue, 29 Mar 2016, 12:00 PM
Покана за промоција на програмата за пилоти на Министерство за одбрана Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Thu, 12 Nov 2015, 8:25 PM
Покана за работилница ФЕИТ - IHP (10 и 11 ноември 2015) Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Mon, 9 Nov 2015, 9:55 AM
Graduate програма во Endava Picture of e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
Mon, 26 Oct 2015, 3:29 PM