Site news

СКЕЕОР 2016

 
Picture of e-kursevi admin
СКЕЕОР 2016
by e-kursevi admin - Friday, 23 September 2016, 2:20 PM
 

Почитувани студенти ,

Во периодот од 24ти до 26ти ноември во просториите на Факултетот за електротехника и информациски технологии-Скопје ќе се одржува четвртата по ред Студентска конференција енергетска ефикасност и одржлив развој - СКЕЕОР под покровителство на ФЕИТ, во соработка со македонската секција на ИЕЕЕ и Мако Сигре .

Ги покануваме сите студенти , дипломци и постдипломци , да учествуваат со труд на некоја од темите на фокус на конференцијата .


Пријавувањето се врши преку веб страната на конференцијата каде што се наведени научните области на конференцијата како и упатство и насоки за пишување на трудовите. Рокот за приложување на трудови е 20.10.2016 .

За подетални информации и пријавување, посетете ја веб страната на конференцијата http://skeeor@feit.ukim.edu.mk/