Site news

Соопштение од службата за студентски прашања

Соопштение од службата за студентски прашања

by e-kursevi admin -
Number of replies: 0

Почитувани колеги,

Во повод патронот на факултетот, службата за студентски прашања нема да работи со тековно запишаните студенти на 19 и 21.6.2018 година (Вторник и Четврток).