Site news

Соопштение од службата за студентски прашања

 
Picture of e-kursevi admin
Соопштение од службата за студентски прашања
by e-kursevi admin - Wednesday, 27 June 2018, 8:35 AM
 

Почитувани колеги,

Пријавувањето испити од прв циклус студии за студентите за августовско/септемвриска испитна сесија ќе се врши електронски, со користење на iKnow системот, стриктно во периодот од 25.6 до 6.7.2018