Site news

Соопштение од службата за студентски прашања

 
Picture of e-kursevi admin
Соопштение од службата за студентски прашања
by e-kursevi admin - Thursday, 14 June 2018, 7:17 PM
 

Почитувани колеги,

Во повод патронот на факултетот, службата за студентски прашања нема да работи со тековно запишаните студенти на 19 и 21.6.2018 година (Вторник и Четврток).