Site news

Можност за работа и платена пракса во Германската фирма Voice Inter Connect

 
Picture of e-kursevi admin
Можност за работа и платена пракса во Германската фирма Voice Inter Connect
by e-kursevi admin - Thursday, 20 September 2018, 1:30 PM
 

Германската фирма Voice Inter Connect бара студенти со познавања од линукс, вградливи системи и процесирање на сигнали.

Во прилог се огласите.