Site news

Известување за новозапишаните студенти од прва година

Известување за новозапишаните студенти од прва година

by e-kursevi admin -
Number of replies: 0

Се известуваат новозапишаните студенти од прва година, кои немаат подигнато индекси, токени или студентски легитимации, истите можат да си ги подигнат во студентска служба.