Site news

Покана за промоција на програмата за пилоти на Министерство за одбрана

 
Picture of e-kursevi admin
Покана за промоција на програмата за пилоти на Министерство за одбрана
by e-kursevi admin - Thursday, 12 November 2015, 8:25 PM
 

Почитувни колеги од трета и четврта година,

Чест не е да Ве поканиме да на промоцијатана програмата за пилоти на министерството за одбрана. Промоцијата ќе започне во 16.11.2015 (понеделник) во 13:00 часот во дворот на техничкиот камупс на универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.
Повеќе детали можете да прочитате во прикачениот документ.

Со Почит