Site news

Информација за предавање

Информација за предавање

by e-kursevi admin -
Number of replies: 0

Во рамките на курсот Code@FEIT 2016 кој од 12 до 16 Септември се одржува на ФЕИТ,
На 14.09.2016 (Среда) во 10 h во просторија 110
ќе се одржи покането предавање на тема

„Grow Your Talent, Create Your Future“,

од Антонија Милошевска и Александра Деспотовска

од Компанијата ЕНДАВА, Македонија

Ги покануваме сите студенти на ФЕИТ да присуствуваат на предавањето!!!

 

Тимот на Code@FEIT 2016