Site news

Покана за промоција на програмата за пилоти на Министерство за одбрана

Покана за промоција на програмата за пилоти на Министерство за одбрана

by e-kursevi admin -
Number of replies: 0

Почитувни колеги од трета и четврта година,

Чест не е да Ве поканиме да на промоцијатана програмата за пилоти на министерството за одбрана. Промоцијата ќе започне во 16.11.2015 (понеделник) во 13:00 часот во дворот на техничкиот камупс на универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.
Повеќе детали можете да прочитате во прикачениот документ.

Со Почит