Site news

Informacija za prezentacija na PwC Macedonia, petok, 12h

 
Picture of e-kursevi admin
Informacija za prezentacija na PwC Macedonia, petok, 12h
by e-kursevi admin - Thursday, 12 May 2016, 3:55 PM
 
Утре, петок, 13.05.2016 год., од 12 часот во салата за конференции ќе биде одржана презентација од претставници на фирмата PwC Macedonia (PricewaterhouseCoopers Macedonia). Преку презентацијата и отворената дискусија ќе можат да се добијат информации за работата на фирмата, како и можностите за потенцијалните соработки со студентите на ФЕИТ. Презентацијата ќе биде и најава за процесот на регрутирање на практиканти во PwC Macedonia.