Site news

Соопштение од службата за студентски прашања

Соопштение од службата за студентски прашања

by e-kursevi admin -
Number of replies: 0

Почитувани колеги,

Пријавувањето испити од прв циклус студии за студентите за августовско/септемвриска испитна сесија ќе се врши електронски, со користење на iKnow системот, стриктно во периодот од 25.6 до 6.7.2018