Site news

General news and announcements

ДискусијаЗапочнато одОдговорипоследна порака
Соопштение од службата за студентски прашања Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
чет, јун 14 2018, 7:17
Потсетување - заверката на летниот Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пон, мај 28 2018, 1:23
Настан на ФЕИТ утре (четврток 26.04.2018): Re-think by Solveo Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, апр 25 2018, 1:43
Известување за системот за евиденција на настава на ФЕИТ Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
нед, сеп 17 2017, 12:24
Известување за Воведен курс по програмирање на ФЕИТ - Code@FEIT 2017 Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
вто, сеп 5 2017, 1:32
Mini serija IEEE predavanja 12.05.2017 vo 13:30 vo sala za sostanoci na FEIT Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
чет, мај 11 2017, 8:08
Предавање од проф. Едвард Сименс од Анхалт Универзитет, Германија Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, мар 1 2017, 1:37
IEEE предавање Fujisaki 26.09.2016 во 12:00 во сала за состаноци на ФЕИТ Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пет, дек 2 2016, 8:15
Свечено Отварање на СКЕЕОР 2016 Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пон, ное 21 2016, 11:50
СКЕЕОР 2016 продолжување на рок Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
вто, окт 4 2016, 2:12
СКЕЕОР 2016 Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пет, сеп 23 2016, 2:20
Потреба од студенти-демонстратори за предметите Математика 1 и Математика 3 Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пет, сеп 23 2016, 2:12
IEEE predavanje Fujisaki 26.09.2016 vo 12:00 vo sala za sostanoci na FEIT Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, сеп 21 2016, 4:05
Информација за предавање Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, сеп 14 2016, 9:10
Известување за: Летната школа - мултимедиски технологии 2016 Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
чет, сеп 8 2016, 11:42
Известување за Воведен курс по програмирање на ФЕИТ - Code@FEIT 2016 Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
чет, сеп 1 2016, 2:53
Информација за објавување на веб стајтот на ФЕИТ и на е-курсеви Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, јун 8 2016, 4:05
Informacija za prezentacija na PwC Macedonia, petok, 12h Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
чет, мај 12 2016, 3:55
IEEE predavanja Biofeedback i Brain-duino 17.05.2016 vo 10:00 vo sala za sostanoci na FEIT Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, мај 11 2016, 4:04
Potsetuvanje za predavanje (05.05.2016 vo 12:00 casot) sala za sostanoci na FEIT Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, мај 4 2016, 10:20
Систем за евиденција на настава на ФЕИТ Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
сре, апр 27 2016, 6:23
IEEE Предавање - Говорни технологии во CAPT - потсетување Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
вто, мар 29 2016, 12:00
Покана за промоција на програмата за пилоти на Министерство за одбрана Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
чет, ное 12 2015, 8:25
Покана за работилница ФЕИТ - IHP (10 и 11 ноември 2015) Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пон, ное 9 2015, 9:55
Graduate програма во Endava Слика од e-kursevi admine-kursevi admin 0 e-kursevi admin
пон, окт 26 2015, 3:29